Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε επιμορφωτική ημερίδα για τις Φυσικές Επιστήμες και τη Μαγειρική

Στο πλαίσιο της προώθησης της εργαστηριακής πειραματικής διδασκαλίας των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών και της σύνδεσής τους με την καθημερινή ζωή, τα Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου και Τούμπας, σε συνεργασία με τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου και Νεάπολης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν επιμορφωτικές ημερίδες με θέμα: «Η Επιστήμη στο πιάτο μας».
Οι ημερίδες απευθύνονται στους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι διδάσκουν τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών, τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο, Γενικό και Επαγγελματικό και θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 Μαρτίου και την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρες 11.30-14.00 σε τόπο (ΕΚΦΕ Κέντρου ή Τούμπας) που θα καθοριστεί ανάλογα με τη συμμετοχή.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν  μέχρι 9/3/2018 τη φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Επειδή είδαμε και εκδήλωση ενδιαφέροντος από συναδέλφους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση αφορά μόνο συναδέλφους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Η επιμορφωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου στις 27 & 28/3/2018. Θα σταλεί το σχετικό έγγραφο στα σχολεία σας.

Advertisements