Σεμινάριο για τη Διδακτική αξιοποίηση του μικροεπεξεργαστή Arduino στο εργαστήριο Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φυσικής Α.Π.Θ.

Στο πλαίσιο της προώθησης της εργαστηριακής πειραματικής διδασκαλίας των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών, το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τα Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου και Τούμπας, σε συνεργασία με τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου και Νεάπολης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Χρήση και διδακτική αξιοποίηση του μικροεπεξεργαστή Arduino στο εργαστήριο Φυσικής»

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ04, ΠΕ12.08 και ΠΕ12.10 οι οποίοι διδάσκουν τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών, τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο, Γενικό και Επαγγελματικό.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. σε δύο κύκλους. Ο 1ος κύκλος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01-02-2018 από τις 16:00 έως τις 17:30, και ο 2ος κύκλος την ίδια ημέρα από τις 18:00 έως τις 19:30.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 25-01-2018 με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://goo.gl/forms/wCeRIiZCiViARPfg1.

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Advertisements