Η Επιστήμη στο πιάτο μας

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Η Επιστήμη στο πιάτο μας»

Στο πλαίσιο της προώθησης της εργαστηριακής πειραματικής διδασκαλίας των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών και της σύνδεσής τους με την καθημερινή ζωή, τα Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου και Τούμπας, σε συνεργασία με τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου και Νεάπολης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνδιοργάνωσαν επιμορφωτικές ημερίδες με θέμα: «Η Επιστήμη στο πιάτο μας»
Οι ημερίδες απευθύνθηκαν στους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι διδάσκουν τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών, τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο, Γενικό και Επαγγελματικό. Κατά τη διάρκεια των ημερίδων επιχειρήθηκε, μέσα από πειράματα, να αναδυθεί η επιστήμη (βιολογία, φυσική, χημεία) της μαγειρικής τέχνης με κορμό την προετοιμασία του εορταστικού πασχαλινού τραπεζιού. Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Μαρτίου και την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρες 11.30-14.00 στο ΕΚΦΕ Τούμπας για τους εκπαιδευτικούς της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και την Τρίτη 27 Μαρτίου και την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 ίδιες ώρες 11.30-14.00 στο ΕΚΦΕ Ευόσμου για τους εκπαιδευτικούς της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη σχετική ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή και εδώ τη βεβαίωση συμμετοχής για όσους παρακολούθησαν τις ημερίδες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Υλικό της ημερίδας: Παρουσίαση, Φωτογραφικά στιγμιότυπα