Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες

Εκπαιδευτική δράση για μαθητές Γυμνασίων: «Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες» (Μάιος 2019)

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου και Νεάπολης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου  ΠΕ04 των 1ου & 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά την εκπαιδευτική δράση για μαθητές Γυμνασίου: «Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες»

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και κατά τις ώρες 10:30-13:30 σε χώρους του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εδώ μπορείτε να δείτε το έγγραφο με την προκήρυξη της δράσης.
Τελική ενημέρωση των σχολείων που συμμετέχουν σχετικά με τη διεξαγωγή της δράσης.


Εκπαιδευτική δράση για μαθητές Γυμνασίων: «Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες» (Μάιος 2018)

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου και Νεάπολης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ04 του νομού Θεσσαλονίκης και το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά την εκπαιδευτική δράση για μαθητές Γυμνασίου: «Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες»

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και κατά τις ώρες 10:45-13:30 σε χώρους του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Δελμούζου 1 & Αγ. Σοφίας).

Εδώ μπορείτε να δείτε το έγγραφο με την προκήρυξη της δράσης.
Τελική ενημέρωση των σχολείων που συμμετέχουν σχετικά με τη διεξαγωγή της δράσης.


Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες – 2017


Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες – 2016


Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες – 2015


Παίζοντας με τις Φυσικές Επιστήμες – 2014