Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων (EUSO)

Προκήρυξη Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων EUSO 2019

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου και Τούμπας θα διοργανώσουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 τον Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων – EUSO 2019.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.) υπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας. Θα διεξαχθεί στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος όπου στεγάζεται το Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου. Οι μαθητές που θα απαρτίσουν τις ομάδες πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2002.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους συμπληρώνοντας την δήλωση συμμετοχής, και να την αποστείλουν με email στο οικείο Ε.Κ.Φ.Ε. μέχρι την Παρασκευή 2-11-2018. Κάθε σχολείο μπορεί να στείλει στο διαγωνισμό μία τριμελή ομάδα μαθητών, τα ονόματα των οποίων μπορούν να δηλωθούν αργότερα, περί τα τέλη Νοεμβρίου. Θα σας στείλουμε νέα ανακοίνωση σχετικά.

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και εδώ της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε., καθώς και τον κατάλογο οργάνων και πειραματικών διατάξεων με τα οποία πρέπει να είναι εξοικειωμένοι οι μαθητές που θα διαγωνισθούν.

Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και βράβευσης των διακριθέντων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/12/2019 στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμήνης 27 – 2ος όροφος), από κοινού με τα ΕΚΦΕ Ευόσμου & Νεάπολης. Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία στην τελετή, όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.


Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2018

Το Σάββατο 9/12/2017 πραγματοποιήθηκε στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος όπου στεγάζεται το ΕΚΦΕ Κέντρου (4ο-5ο ΓεΛ Καλαμαριάς, Μεγ. Αλεξάνδρου & Ανατολικής Θράκης 8), ο Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2018, με τη συμμετοχή 20 ομάδων από τα ΕΚΦΕ Κέντρου & Τούμπας.

Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και βράβευσης των διακριθέντων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/12/2017 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, Πλατεία Ιπποδρομίου – 3ος όροφος), από κοινού με τα ΕΚΦΕ Ευόσμου & Νεάπολης.

Δείτε εδώ το έγγραφο με τις τελικές οδηγίες για την προσέλευση και την διεξαγωγή του διαγωνισμού και της Τελετής Βράβευσης, προς τις ομάδες που συμμετέχουν.


Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2017

Το Σάββατο 10/12/2017 πραγματοποιήθηκε στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος όπου στεγάζεται το ΕΚΦΕ Κέντρου (4ο-5ο ΓεΛ Καλαμαριάς, Μεγ. Αλεξάνδρου & Ανατολικής Θράκης 8), ο Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2017, με τη συμμετοχή 21 ομάδων από τα ΕΚΦΕ Κέντρου & Τούμπας.

Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και βράβευσης των διακριθέντων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/12/2016 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, Πλατεία Ιπποδρομίου – 3ος όροφος), από κοινού με τα ΕΚΦΕ Ευόσμου & Νεάπολης. Το πρόγραμμα της τελετής τα αποτελέσματα του Τοπικού Διαγωνισμού Πειραμάτων και φωτογραφικά στιγμιότυπα της τελετής, μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.


Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2016


Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2015


Τοπικός  Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2014


Τοπικός Διαγωνισμός Πειραμάτων – EUSO 2013

  • Αποτελέσματα:
  • Θέματα
    • Φυσική:
    • Χημεία:
    • Βιολογία:
Advertisements